Karácsony Gergely szerint a budapestiek többsége támogatja a „dugómentes Lánchidat”

2023. február 06. 09:32

A Heti Napló szavazására hivatkozva jutott erre a következtetésre a főpolgármester.

2023. február 06. 09:32
null

Karácsony Gergely legújabb Facebook-bejegyzése szerint a Budapestiek 65%-a szerint ki kell tiltani az autósokat a Lánchídról. Ezt alátámasztva a Heti Napló szavazására hivatkozott. Állítása szerint:

A főpolgármester felvetette egy reprezentatívabb felmérés lehetőségét is a kérdés kapcsán: „A próbaidőszak után pedig minden budapesti elmondhatja a véleményét a Lánchídról és más fontos ügyekről.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. december 19. 17:17 Szerkesztve
Micsoda lehetőségei vannak még a hibbantnak: - a lakosság kitiltása a fővárosból. - a Duna folyásirányának megfordítása. - az egész városban bevezetni a megállni tilos szabályt. - felbontani és konkollyal bevetni a mellékutcák helyék. - felbontani és búzával bevetni a főutak helyét - a יהודהסט feliratú táblák kihelyezése a város szélein. - végül pedig körbeszarni a városházát, hogy mindennap lássák a lakosság véleményét.
kombinátor
2023. február 06. 19:37
Kariék pár év alatt felfedezték és most be is bizonyították, - hogyha egy utcába (hídra) nem engedik be a forgalmat, ott nem lesz dugó ... most jöhet egy újabb nagy örömteli bejelentés, hogy - a hídon nullára csökkent a gyalogosok elgázolása személyautók által ...
Harci pingvin
2023. február 06. 17:47
A Lánchíd mindenkié,te ostoba bábú!
akkor ki
2023. február 06. 17:27
Neked jövőre le is út, fel is út! Angol tanár, ha a belpesti prolik meg a budai gazdagok újra megválasztanak, a fővárosnak annyi! Tönkreteszitek, leamortizáljátok, elloptok mindent. Nagyon remélem, hamarosan lesz olyan törvény, hogy Bp főpolgiját az ország választja és nem a pesti birkák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!