Tömegek ünnepelték a Himnusz évfordulóját Szatmárcsekén (VIDEÓ)

2023. január 23. 21:15

„Vagyunk, akik voltunk, és leszünk, akik vagyunk!” – írta a videós összeállításhoz a miniszterelnök.

2023. január 23. 21:15
null

Ünnepi beszédet tartott Szatmárcsekén a magyar kultúra napján és a Himnusz 200. évfordulóján Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Az eseményről a kormányfő több bejegyzésben is beszámolt közösségi oldalán. Nemrég pedig egy videót is megosztott az ünnepég pillanatairól.

A rövid felvételen az látható, hogy milyen nagy tömeg várta a miniszterelnököt, illetve, hogy mennyien szerettek volna a közelébe férkőzni egy kézfogás vagy közös fotó erejéig.

A videóhoz Orbán Viktor kísérőszövegként azt írta:

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. január 24. 09:31
Tömegek ... Szatmárcsekén ... :))))))))))))
Gáspár
2023. január 24. 03:29
" Maradsz aki voltál, leszel aki vagy. " (P.Mobil)
még fokozza
2023. január 23. 22:33
miért drágult meg ennyire a kaja?
világbéka
2023. január 23. 22:02
Ha Szatmárcseke, illik megemliteni a református temető csónak fejfáit is! https://reformacio.mnl.gov.hu/orokseg/szatmarcsekei_csonakos_fejfas_reformatus_temeto Édesapja halálakor Cseh Tamás elutazott Szatmárcsekére, hogy ilyen fejfát rendeljen apjának. Ott is van a Farkasréti temetőben, nem messze Tamás sirjától. Bérczes László Beszélgetőkönyvében erről és még sok minden másról is mesél Tamás. https://szotkerek.hu/20211029/felezernel-tobb-faarcu-csonakos-fejfa-vigyazza-az-orok-nyugalmat/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!