Az oroszok hiperszonikus rakétahajót teszteltek az Atlanti-óceánon

2023. január 25. 10:14

A cirkon rakéták a hangsebesség többszörösét képesek elérni.

2023. január 25. 10:14
null

A Sky News arról ír, hogy Oroszország egy hiperszonikus rakétákat szállító hajót tesztelt az Atlanti-óceánon – ezt szerdán a védelmi minisztérium közölte. Megírták: a Gorskov Admiral fregatt számítógépes szimulációt futtatott. A cirkon rakéták a hangsebesség többszörösét képesek elérni, ami megnehezíti a védekezést, hangsúlyozzák.

A lap hozzátette, hogy a Nyugat és Oroszország közötti feszültség a háború miatt kritikus szintre ért:

Moszkva amerikai nagykövete „kirívó provokációnak” nevezte az amerikai Abrams tankok Ukrajnának való szállítását.

Oroszország akár atomfegyvert is bevethet, írják, ha úgy érzik, hogy nagy fenyegetést jelent az Ukrajnának nyújtott nyugati támogatás.

Nyitókép: YouTube

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szkeptikus fickó
2023. január 25. 20:28
Elindult az orosz "békemisszió".
Atti bá
2023. január 25. 18:55
"A cirkon rakéták a hangsebesség többszörösét képesek elérni, ami megnehezíti a védekezést, hangsúlyozzák." Szóval megnehezíti a védekezést? Már mint kinek? Akik nem képesek ellene védekezni? Jó lett ez a cikk, úgy ahogy van.
akkor ki
2023. január 25. 18:44
Libernyákok! Ez nem MTZ motorral megy. Egyet pislantotok és ott van a kloákátokban! Lehet készülnötök, összefosás moslékosok.
stug
2023. január 25. 13:07
Patyomkin páncélos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!