Ezek a magyar képviselők szavazták meg, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat

2022. november 24. 15:39

Tippeljenek, mire szavazott Dobrev?

2022. november 24. 15:39
null

Mint ahogy arról lapunk is írt, az Európai Parlament képviselői csütörtökön 416 szavazattal, 124 ellenszavazat és 33 tartózkodás mellett olyan állásfoglalást fogadtak el, hogy ragaszkodnak a Magyarországnak szánt források befagyasztásához. A jegyzőkönyvből érdekes dolgok derültek ki:

Viszont az összes többi ellenzéki megszavazta, hogy ragaszkodnak a befagyasztáshoz. Dobrev Klára is.

Magyarországnak 21 darab európai parlamenti képviselője van, közülük Ara-Kovács Attila DK-s képviselő, Cseh Katalin momentumos képviselő, Dobrev Klára DK-s képviselő, Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő, Molnár Csaba DK-s képviselő és Rónai Sándor DK-s képviselő szavazta meg az állásfoglalást.

Az uniós források elvételére szavazott Cseh Katalin, most azzal támadja Orbánt, hogy nem sikerült megszereznie azokat

Cseh Katalin a Facebookon most azzal vádolja a magyar miniszterelnököt, hogy nem sikerült megszereznie az uniós forrásokat, miközben ő Magyarország ellen szavazott. „Orbán Viktor és kormánya átverte a magyarokat. Azt ígérték, minden rendben lesz, de ehhez képest továbbra sem képesek hazahozni a magyaroknak járó uniós forrásokat" - fogalmazott az EP-képviselő.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecskee
2022. november 26. 15:23
És pontosan úgy is teszek :)
Bobek04
2022. november 25. 20:51
A valóság egy icipicit sem érdekli a hívőket? Tessék már mondani, a propaganda mögött, a való világban miért is nem kapunk uniós pénzt? Ugye eszébe sem jut a narancsköd jótékony homályában, hogy talán a valódi okokat kéne nézni. Hogy az elmúlt lassan 13 év pénzeivel nem tud elszámolni a korrupt, tolvaj kormány. Hogy Orbán nyíltan megy szembe az unióval, belpolitikai előnyöket remélve, és megadva a hiveknek mindennapi lelki mannát, közben rombolva Európa egységét. Hogy már nem elég a porban csúszva mászva megalázkodni, földig hajolva kézcsókkal pitizni Leyennél egy kis alamizsnáért, miközben itthon folyamatosan megy a hazudozás "Brüsszelezés". Brüsszel ( ami egyébként az EU, nem egy személy, ahogy a propaganda láttatni igyekszik ) mindössze annyit kért, hogy legyen kormánytól független bíróság, legyen átlátható a pénzek útja, az ország érdekében legyen elköltve a pénz, ne Orbán zsebébe kerüljön strómanokon keresztül, legyen egy szervezet, amely ellenőrzi a pályázatok tisztaságát. 2 hónap nem volt elég erre az alkalmatlan kormánynak. Néhány látszat intézkedés, egy valójában nem létező, elérhetetlen "hatóság", korrupt politikusokból összerakva. Ennyit sikerült elérni 2 hónap alatt. A pénzek elmaradásáért egyedül a Fidesz, személy szerint Orbán Viktor a felelős! Nem 10-15 "nem" szavazattól függött a dolog, kizárólag Orbánon múlott, ezután is rajta múlik. Ha az ország érdekeit nézné, nem azt hogy mennyit lehet lopni, már rég itt lenne a pénz. Szokták kérdezni a propagandisták, hogy ha nem a szeretve imádott Legfelsőbb Kedves Vezető elvtárs, akkor ki lenne jobb helyette? Jelen állás szerint BÁRKI! A sarki fűszeres, Mari néni az aluljáró WC-s nénije, BÁRKI! Ha nem egy alkalmatlan, korrupt tolvaj lenne a vezér, máris több ezer milliárddal gazdagabb lenne az ország. Nem tilos gondolkodni. Orbán ámokfutása tönkretesz minket!
Unknown
2022. november 25. 13:20
És nem győzik elemezni, hogy mitől van a 4. 2/3-ad... Na, vajon mitől?
Kecskee
2022. november 25. 09:18
Legközelebb ha valakit arra kérsz hogy olvasson utánna, te magad is tégy úgy, lehetőleg a kommentelés elött, Mert ahogy én találtam, az EU teljes mezőgazdasági termékeinek kb harmadát termelik németországtól/ausztriától keletre fekvő országok, amikre "keleti blokk"-ként utaltam, és mi itt a keleti blokkban kb 100millióan élünk, míg a nyugaton több mint 350 millióan, szóval ha csak azt nézem hogy mi, kevesebb mint negyede a népességnek kitermeljük a harmadát az EU-nak, az azt jelenti, hogy nagyon-is ránk vannak szorúlva, akármennyire hihetetlen elhinni.(főként a lengyelekre, de magyarország is egész jól termel egy csomó másik tagországhoz képest)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!