Fluor Tomi a forint történelmi mélypontjáról: „De legalább nem b*zik az óvodások”

2022. június 13. 19:31

Az énekes-előadó újfent a humor eszközéhez nyúlt.

2022. június 13. 19:31
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, hétfőn délután elérte történelmi mélypontját a forint, 400 forintnál is többe került egy euró.

Ezzel kapcsolatban osztott meg egy, a forint árfolyamát mutató képet Fluor Tomi a Twitter-oldalán, amelyhez azt a „szellemes” megjegyzést fűzte, hogy

A rapper ezzel vélhetően dupla kritikát fogalmazott meg a kormánnyal szemben. Hiszen egyszerre okolhatja azt a forint történelmi mélypontjáért, ugyanakkor nem ért egyet annak gyermek- és családvédelmi intézkedéseivel sem.

Fluor Kosztolányi-idézettel reagált a Fidesz győzelmére

Mint ismert, Fluor is azon ismert emberek sorát gyarapította, akik a Fidesz újabb kétharmados győzelme után arról posztoltak a közösségi médiában, hogy fontolóra vehetik, hogy elhagyják az országot. A rapper a választási eredmények kihirdetése után az alábbi Kosztolányi-idézetet osztotta meg az Instagram-oldalán: „Nézd csak! Tudom, hogy nincsen miben hinnem. Azt is tudom, hogy el kell mennem innen”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. július 09. 21:05
Tomika, te csak énekelj -de csak úgy, hogy én ne halljam!
roughneck
2022. július 03. 13:08
Az ovodasok csak azert nem lettek meg buzik. mert nem engedtek a kozelukbe, faszfej! Ja, es hanyszor mesz meg el ebbol az orszagbol? Mert mindig ugy mesz el, hogy visszajossz, es mindig ugy jossz vissza, hogy megigered, hogy elmesz...
Akitlosz
2022. június 15. 01:39
„De legalább nem bzik az óvodások” Ezzel az a gond, hogy egyáltalán felmerülhet, hogy ez vicces lehet. 10 éve nemhogy senki nem értette volna, de még csak elmagyarázni sem tudta volna senki senkinek, hogy ennek hogyan lehetne bármi köze humorhoz.
HNGR
2022. június 14. 22:51
Elhiszem, hogy Fluor Tomi komoly szakértője az óvodákban lévő helyzetnek, de szerintem ennyi idősen már igazán elballaghatna az óvodából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!