A Fidesz-kormány hazudozik, és ezzel Magyarországot veszélybe sodorja

2022. március 15. 05:54

Ne játszatok a tűzzel!

2022. március 15. 05:54
null
Szekeres Imre

„Hazudik a Fidesz-kormány, amikor azt állítja, hogy az ellenzék magyar katonai beavatkozást akar Ukrajnában. Nem akar és mivel Magyarország tagja a NATO-nak, ezt nem is teheti meg.

Hazudik a Fidesz-kormány, amikor azt állítja, hogy azért dolgozik, hogy Magyarország ne keveredjen be a háborúba. Nem keveredhet bele, mert a NATO és az EU egységes és nem agresszív választ adott az orosz katonai intervencióira. Világossá tették azt is, hogy ha bármelyikünket orosz támadás éri, akkor egységesen lépnek fel és megvédik.

Hazudik a Fidesz-kormány, amikor azt állítja, hogy nem engedélyezi, hogy Magyarországon át is szállítsanak Ukrajnának fegyvert és lőszert. Engedélyezi, csak sunyi módon azt köti ki, hogy ne a magyar-ukrán határt lépjék át a szállítmányok, hanem a magyar-román, és a magyar-szlovák határt.

Az ilyenkor elvárható politikai együttműködés helyett a Fidesz-kormány hazudozik, és ezzel Magyarországot veszélybe sodorja.

Inkább az eget figyeljétek.”

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toronyóra
2022. március 16. 16:41
Amikor Szekeres honvédelmi miniszter volt a második Gyurcsány kormányban, két izraeli katonai felderítőrepülőgép landolt engedély nélkül magyar területen. Szekeres azzal védekezett, hogy őt nem értesítették az eseményről. Ha tudott róla azért, ha nem tudott róla akkor meg azért azonnal le kellett volna váltani. Ritka tehetséges ember. Tipikus kommunista, akinak most baromira csebndben kéne maradnia.
hátakkor
2022. március 16. 14:58
Hukk!
írmag
2022. március 16. 11:22
.
írmag
2022. március 16. 11:21
már megint a gripenek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!