Lázár János is megnézte az Elkxrtukat

2021. október 28. 16:04

„Ne hagyjuk, hogy újra elk*rják, se kicsit, se nagyon” – írta a politikus.

2021. október 28. 16:04
null

Lázár János is megnézte az Elkxrtukat, a filmről közösségi oldalán írta le a véleményét. „Filmnek jó, valóságnak durva volt” – fogalmazott.

Ne hagyjuk, hogy újra elk*rják, se kicsit, se nagyon”

– tette hozzá.

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. október 29. 07:06
Gyurcsány nyilatkozta valahol," Klára keményebb lett volna".
ancilla
2021. október 28. 21:20
Ez egy hír?
Pierre
2021. október 28. 18:37
lazar janos ujra jarhat partallam alltal rendelt propaganda mozifilmre. Es ennek orul. Gyerek kora ota biztosan nem fordult vele elo ilyen. Igazabol mar akkor sem volt divat, inkabb csak a rakosi rendszerben es a korai kadar eraban.
flesh ripper
2021. október 28. 18:34
Megnéztem barátaimmal, feleségemmel az Arena Plaza-ban... A 14-es teremben kb nyolcvan néző, a d.e.11:10-kor kezdődő vetítésen. A többi, párhuzamosan vetített, Dűne, 007-es stb. filmeken kevesebben voltak ekkor. Mindegy. A fim, 10-es skálán 8-ast érdemelt szerintünk. Azonban, maga a megvalósulás, a kordokumentum, az eseményrögzítés, az agyakba való belevésés, a z örök memento, az a 10-es skálán, 10-es! Ilyen műfajú film még nem készült nálunk! Ha én csináltam volna, sokkal nyersebb, kegyetlenebb, valóságosabb, ironikusabb és hajmeresztőbb, sokkolóbb lett volna. Más színészeket használtam volna és brutálisabb dokumentumfilm-bevágásokat. A Böszme-jelenséget, mélyebben, húsbavágóbban körüljártam volna..., kíméletlenül. Mint egy sebész, aki kioperálja a tumort a szörny agyából, egyben a szörnyagyat is kimetszené!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!