Négy rendőr vezetett ki egy müncheni könyvtárból egy nyugdíjast, amiért a covid miatt előírt térdelés helyett leült egy székre

2021. augusztus 12. 09:48

A könyvtár covidszabálya miatt nem lehetett leüli a számítógép elé, mert az kényelmes, a térdelés meg kényelmetlen.

2021. augusztus 12. 09:48
null

A négy rendőr azért vezette ki a 68 éves férfit, mivel az el akarta olvasni az e-mailjeit a könyvtár egyik számítógépén, viszont ehhez „merészelt” széket is használni. A könyvtár azért vezette be a gép előtti térdelést, mert így szerintük kevesebb időt fog a felhasználó zárt térben tölteni, mert az kényelmetlen. Az elképesztő esetről a Bild számolt be.

Öt perc ülés után, a könyvtár egyik dolgozója közölte az idős úrral, hogy álljon fel a székből s térdeljen le. Viszont a férfi nem volt hajlandó a dolgozó utasításait követni, ezért kihívta az a rendőrséget. Végül négy rendőr vezette ki a nyugdíjas férfit.

Az eset után az intézmény Google-értékeléseit elárasztották a hír hallatán felháborodott felhasználók egycsillagos megjegyzései.

Nyitókép: PETER KNEFFEL / DPA / dpa Picture-Alliance

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2021. augusztus 13. 10:31
Egy 68 éves német nyugdíjast 4 (!!!) rendőr vezet ki a könyvtárból (!!!!!), miközben 135 német rendőr csak 4 bűnözőt tud elkapni a rájuk támadó 30 papucsfegyveres romából: https://mandiner.hu/cikk/20210812_harminc_roman_ostromolt_meg_egy_rendororsot_bajororszagban Keresem a jelzőket a német rendőrségre és a német társadalomra...
Petykabá
2021. augusztus 13. 07:08
Hülye német intézkedések minisztériuma. Publikus intézményekben alkalmazandó testhelyzetek tárcanélküli minisztere. Lehet, hogy Soros György csak egy nagy Monty Python fan, és mielőtt meghal szeretné, hogy az egész világ egy nagy Monty Python show legyen. Jól halad az ügy...
Petykabá
2021. augusztus 13. 07:05
Itt a rendőrök az elképesztőek. Hogy bemennek a rendőrök és elviszik a bácsit, amiért nem térdelt, nem pedig elküldik a könyvtárost a jó kurva anyjába, és elmennek.
mucsay
2021. augusztus 13. 00:26
a többiek meg simán letérdeltek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!