Elszólta magát az MSZP Zalában: Karácsony Gergelyt jelölhetik a szocialisták 2022-ben

2021. április 18. 19:59

Szóróanyagban népszerűsíti az MSZP Fodor Csabát Zala megye 3-as számú választókerületében. Az újságban azonban Karácsony Gergely is feltűnik.

2021. április 18. 19:59
null

„Országépítők” című újságjában népszerűsíti az MSZP Fodor Csaba önkormányzati képviselőt, alig egy évvel a 2022-es országgyűlési választások előtt. A Zala megye 3-as számú választókerületében terjesztett szóróanyag címlapján még Karácsony Gergely, a baloldal egyik potenciális miniszterelnök-jelöltje is feltűnik.

Idézet Orbán Viktortól, narancs árnyalatú kép a borítón és a Fidesz-KDNP épületfelújításai is elférnek az MSZP-s lapban

A szóróanyag kapcsán külön érdekesség, hogy az újság számos eleme Orbán Viktor kormányzásához és/vagy a Fidesz-KDNP-hez köthető. Az újság címe, az „országépítők” kifejezés például egyértelműen Orbán Viktor miniszterelnöktől származhat. Hiszen mint ismert, a kormányfő több alkalommal, például 2020-as évadnyitó beszédében is ezzel a kifejezéssel utalt a kormány tevékenységére: „egy országépítő korszak van Magyarországon [...] egy országépítő korszak van Magyarországon, a következő két évben pedig ezt az országépítő munkát szeretnénk erősíteni, gyorsítani és a teljesítményünket növelni” – fogalmazott a miniszterelnök. A kiadvány címlapjára ráadásul az MSZP-nek sikerült éppen egy narancs árnyalatú fényképet választania.

Ám ha ez nem lenne elég,

a címén túl, még az újság címlapján szereplő épületek mai formája sem az MSZP kormányzását/tevékenységét népszerűsíti.

A fenti képen is jól látható fotón ugyanis olyan épületek és helyszínek szerepelnek (Parlament, Miniszterelnökség/korábbi Igazságügyi Minisztérium, alsó rakpart, Kossuth tér, amelyek mind a Fidesz-KDNP kormányzása alatt kerültek felújításra.

Az MSZP elszólta magát?

A szerencsétlen cím, szín, és fotóválasztástól eltekintve azonban felmerül a kérdés: a kiadvánnyal elszólta volna magát az MSZP? Hiszen saját nagykanizsai jelöltjüket (Fodor Csaba), már most Karácsony Gergellyel reklámozzák, amit nehéz nem úgy értelmezni, minthogy ő a szocialista párt miniszterelnök-jelöltje.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2021. április 19. 12:43
Ország ELQRÓK és KanyiGeci rovar hotelje! :D
Ben Jeremiah
2021. április 19. 10:27
Mindegy, kit neveznek meg miniszterelnöknek, az nem lesz más, mint egy balek, mint megyó volt. Esetében is ott volt a fiókban a dosszié, amit bármikor elő lehet húzni. Ez a munkásmozgalomban nagyon is bevett szokás - ugye a nagy mártírok is egymást azzal tartották sakkban, hogy ki volt a Horthy rendőrség kollaboránsa? (Lényegében amúgy mindegyikük.) De Milke, a stasi feje is egy bőröndöt hurcolt magával az utolsó időkben, amikben Ulbrichtről és Honeckerről voltak dokumentumok. Ez egy ilyen társaság - csak olyat hajlandóak megválasztani, akiről elég sok gaztettet tudnak.
geyza1947
2021. április 19. 08:31
Mi a meglepetés. ? Egyértelmű, hogy a legesélyesebb Karácsony, tőle csak Botka lenne jobb, de azt elcseszték. Remélem, hogy a DK végiggondolja a jelöltjének az inditását, mert most még korai lenne. Klárával szembe biztos nyer Orbán. Még csak meg sem kell eröltetni magát azzal, hogy csalna.
robipecs
2021. április 18. 23:56
Tipikus komcsi párttitkár képe van az embernek. Ezt a tipust még mindig gyártják valahol, mint a Lada Nivát. Évtizedek óta ugyanolyan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!