Bohár Dánielék elöl menekült a gyöngyösi polgármester

2021. január 26. 15:16

Gyöngyös baloldali polgármestere még január elején, amikor csak az egészégügyben dolgozók kaphattak oltást, soron kívül beadatta magának a koronavírus elleni vakcinát.

2021. január 26. 15:16
null

„Gyöngyös baloldali polgármestere még január elején, amikor csak az egészégügyben dolgozók kaphattak oltást soron kívül beadatta magának a koronavírus elleni vakcinát, ezzel megsértve az oltási rendet. A baloldal folyamatosan a vakcina ellen kapmányol, de ha saját magukról van szó, akkor nem számít a politika. A volt MSZMP-s és MSZP-s Hiesz György lebukott és menekül, de mi elcsíptük!” – írta a Facebookon a Pesti TV Riporter című műsorának beharangozójában Bohár Dániel a Facebookon. 

Mi is hírül adtuk korábban, hogy a PestiSrácok információi szerint a 64 éves politikus oltását a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban végezték el, amit az intézmény dolgozói is megerősítettek portálnak. Hiesz György polgármester röviddel azt követően jelent meg a kórházban, hogy a még rendelkezésre álló, kiolvasztott vakcinák elhasználására szólítottak fel a kórház dolgozói, és maga számára kérte az oltást, melyet az oltóanyag felhasználhatósága miatt kényszerhelyzetben lévő orvos be is adott neki több kórházi dolgozó előtt.

A hírre reagálva a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt írta Facebook-oldalára: „Szerintem sokan várják a gyöngyösi polgármester tisztázó válaszát: igaz-e, hogy miközben országosan iparszerűen keltik a hangulatot az oltás ellen, magának azért fű alatt beadatta?”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
keltafan
2021. január 26. 22:42
Bohár egyszer rástartolhatna Szájerre vagy Borkaira is...
Zozoo89
2021. január 26. 20:35
Borítékolható volt, hogy a baloldalon lesz ilyen balhé. Legalábbis én nem lepődtem meg.
glensi
2021. január 26. 17:34
"Lemondott posztjáról a spanyol Védelmi Főparancsnokság vezetője. Miguel Ángel Villaroya is soron kívül kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, hasonlóan több polgármesterhez és egészségügyi tanácsnokhoz. A belügyminiszter menesztette a csendőrség egyik alezredesét is, aki szintén jogosulatlanul adatta be magának az oltást, több társával együtt." https://tinyurl.com/y2skcz7d
dzso bacsi
2021. január 26. 16:02
Az egész gyöngyösi kórházban nem találtak egyetlen olyan beteget vagy orvost sem, akinek nagyobb szüksége lett volna az oltásra a protokoll szerint? Hol van a kegyeletsértő Hadházy ilyenkor a kamerájával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!