Védőfelszereléseket tárolnak a Budapest Arénában

2020. április 09. 12:10

A Magyar Vöröskereszt védő- és fertőtlenítő eszközök, illetve a beérkező adományok raktározására használhatja a Papp László Budapest Sportarénát.

2020. április 09. 12:10

A koronavírus-járvány elleni védekezéshez hozzájáruló tárolási lehetőséget a Papp László Budapest Sportaréna tulajdonosa, a BMSK Zrt. és a létesítményt üzemeltető Gránit Pólus Csoport ajánlotta fel a Magyar Vöröskeresztnek.

Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója közölte: az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek az adományfelajánlások, korábban nem tapasztalt mértékű összefogás segíti a szervezet munkáját, azonban ezzel párhuzamosan kihívást jelent az adományok és felszerelések raktározása. Ebben jelent most megoldást az aréna kapacitása, amelyre az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport közreműködésével, az operatív törzsön keresztül kapott lehetőséget a szervezet.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. április 09. 19:02
Végre valami hasznosra használják. Arról sem szabadna megfeledkezni, hogy üresek a lelátok és erre a harmatgyenge/szar/antifutballra senki sem kíváncsi. A villanyszámla költségét, pályakarbantartást sem termelik ki a tehetségtelen futballisták!
BossN
2020. április 09. 15:33
KamuGerit és a ballibsi csürhét be ne engedjék! Kifosztják.
pitypang1125
2020. április 09. 13:57
Jó ötlet.
Hepax
2020. április 09. 13:30
Ugye hogy ugye! Még jó hogy ott vannak a stadionok. Búzát termeszeni még jók lszenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!