Korda Gyuri 80

2019. január 04. 12:15

Nyolcvan éves lett a Kádár-korszak mindenkit túlélő dalnoka.

2019. január 04. 12:15

Több mint negyvenéves felvétellel köszöntjük mindenki Korda Gyuriját ezen a kerek születésnapon.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. január 05. 11:52
Itt a fotó: így vette át Korda György Orbán Viktor köszöntőlevelét, mutatjuk az írást ttp://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-vette-at-korda-gyorgy-orban-viktor-koszontolevelet/n9hvkgs?utm_source=right-blikk-offer-box&utm_medium
fakutya Bobber
2019. január 04. 21:18
Korda György (született: Klein György másfél szobás házmesterlakásból indult,. Még házmester nagypapájával kezdett ultizni a Dob utcában Házmester-ízlés, ez köllött a prolidiktátoroknak. Gondolom, a házmester szülők szemmel tartották a renitens lakókat, ki jön, ki megy hozzájuk.
Akitlosz
2019. január 04. 20:31
Egy ilyen videóklipet ma már betiltatnának a liberálisok, mert "szexista" vagy mi. Kezd lassan sajnos vitathatóvá válni, hogy melyik világ volt az őrültebb a kommunista vagy a mai. Azért mert ugyanazok akarják meghatározni a mai világot is, mint a kommunista világot.
Lotti
2019. január 04. 20:13
Van olyan "Gyuri bácsi", akinek a Viktor már megbocsátott. Pedig a Korda-villa falai mesélhetnének arról, hogy a Fidesz első ciklusának idején milyen illusztris társaság gyűlésezett ott rendszeresen....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!