Prémium borászatot alapított Váradi József

2018. augusztus 31. 15:51

A WizzAir légitársaság milliárdos alapító-vezetője Tokajban gondolkodik.

2018. augusztus 31. 15:51

Prémium borászatot alapított Mádon Váradi József, a WizzAir légitársaság milliárdos alapító-vezetője. A célja nem kisebb, mint „megteremteni a világ legjobb tokaji borait, tovább mélyíteni a hozzájuk kapcsolódó, kivételes mesterségbeli tudást, és újradefiniálni a magyar borokról alkotott elképzelést, szerte a világon”.

Tokaj-Hegyalja legfelkapottabb települése egyértelműen Mád, a legjobb borászatok jelentős része, és a környék legjobb éttermei is mind ebben az egy faluban tobzódnak évek óta. Ezt, méghozzá a falu egy központi helyszínét választotta ki magának a magyar Forbes egykori első címlaposa, az utóbbi időben is különösen sikeres légitársaság, a WizzAir alapító-vezetője, hogy saját borászatot alapítson – írja a Forbes. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2018. szeptember 02. 11:56
Maradjunk abban: jobb mintha elkurvázná Thaiföldön. Ha van esze meg bíz egy jó borászt és be se teszi a lábát a birtokra. Lásd Havas Henrik borászatot nyit Villányban c. opust. "És hogy mi sem maradjunk le, 2002-ben a Villányban szőlőt és borászatot vásárolt Havas Henrik dobta piacra a Havas Kékoportót, melynek címkéjén a névadó volt látható egy pohár borral a kezében, palack hátsó címkéjére pedig ez a felirat került: " A pincém és a borom legalább olyan jó, mint a könyveim". " :-))) pont ugyanolyan jó
kozmosz
2018. szeptember 01. 21:29
Sóska-borboja bor lesz ebből.
balbako_
2018. szeptember 01. 19:34
Van rá pénze megteheti.
august
2018. szeptember 01. 07:29
A nekibuzdulás remek, csak nehogy a "Tokaji fapados" legyen a vége. -------- :) Azért elég messze jutottunk a Kuncze időszaktól, amikor a birkahodály alatt lévő tartályokban érlelődött a szeszes folyadék..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!