Szavazd meg, ki nyerje az Új Nemzedék díjat!

2016. november 10. 21:58

A díj alapításának szándéka a társadalmi hasznosulás szempontjából látható, már befektetett erőfeszítések támogatása volt, három kiemelt terület: innováció, együttműködés, önkéntesség együttes értékelésére alapozva. Nézd meg a videókat és jelöld be, amelyik szerinted a legjobb!

2016. november 10. 21:58

Az Új Nemzedék Díj általános célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet arra, léteznek olyan együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és a célcsoport bevonásával valósulnak meg. 

A pályázat során egy nyertes szervezet vagy informális csoport projektje kerül elismerésre, három kiemelt terület innováció, együttműködés, önkéntesség együttes értékelésére alapozva. 

A pályázati kiírásról itt, az Új Nemzedék díjról pedig itt olvashatsz bővebben. 

A szavazás 2016.11.10-én éjfélkor zárul, az azután érkezett szavazatokat nem veszik figyelembe.

A döntősök: 

10. Tabulapláza Alapítvány - Labor Café  

A döntősök rövid szöveges és kékes bemutatása, valamint maga a szavazás itt érhető el. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!