Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

E-mail miatt tesz feljelentést Papcsák

2013. szeptember 03. 15:52

Büntetőfeljelentést tesz Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP), Zugló polgármestere, mert a nevével visszaélve több zuglói közoktatási intézmény hamis, a nácizmust dicsőítő e-mailt kapott.

2013. szeptember 03. 15:52
A XIV. kerületi önkormányzat kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a levelekben Adolf Hitlert és a nácizmust dicsőítik, valamint a zsidó és a cigány gyerekek listázására és elkülönítésére szólítanak fel. Mint írták, Papcsák Ferenc sajnálattal veszi tudomásul, hogy „máris beindult a Ron Werber-i gyűlöletkampány és egyesek nem riadnak vissza a náci gyűlöletbeszédtől sem”. A jelek szerint a 2002-eshez hasonló, aljas kampány máris kezdetét vette a baloldal részéről – tették hozzá.
 
A közlemény szerint Papcsák Ferenc a leghatározottabban elhatárolódik a levél tartalmától és felháborítónak tartja azt, ezért még kedden büntetőfeljelentést tesz a nevével való visszaélés és a rasszista náci tartalom miatt. Az előzetes szakértői vélemény szerint a hamis levelek külföldi szerverről érkeztek. A közleményben hangsúlyozták, Zugló polgármestere ahogy eddig, úgy ezután is minden alkalommal ki fog állni a magyarországi kisebbségek védelmében.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. szeptember 03. 18:32
Pusztuljon el...
kjkj945
2013. szeptember 03. 18:09
És mikor tesznek jogerősen ítéletet a perek végén?? Nem nagyon hallottam, hogy ilyenekért letöltendőt kaptak volna!!!
geraz51
2013. szeptember 03. 17:56
Az egészben az a borzalmas,hogy ezzel a Jobbik is egyetért.
historiker
2013. szeptember 03. 16:43
Nemhogy örülne Papcsák-Poprivtsák, hogy valami jó, vállalható szöveg alá került a neve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!