Leszúrta magát, mert csökkentették a nyugdíját

2011. december 14. 15:49

Szíven szúrta magát egy 55 éves férfi a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóság ügyfélszolgálatán. Az ok, hogy javult az egészségi állapota, ezért kevesebb járandóságot állapítottak meg neki.

2011. december 14. 15:49

Dr. Réfi Jenő, a Veszprém Megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság igazgatója a Veszportnak elmondta: az 55 éves férfi évek óta rendszeres szociális ellátásban és nyugellátásban részesült, de rendszeresen orvosi vizsgálatra kellett mennie. Legutóbbi alkalommal az orvos megállapította, hogy javult az állapota. Így viszont már csak szociális ellátást kaphat.

A férfi szerda délelőtt a nyugdíjbiztosítási igazgatóság ügyfélszolgálatán mutatta be az erről szóló határozatot. Ezután azt mondta, hogy ha ő ennyit ér az országnak, akkor ezt teszi: és szívtájékon szúrta magát. A férfit életveszélyes állapotban szállították a megyei kórházba – írja a Veszport.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. december 15. 12:33
Mo Ti kínai bölcs már Krisztus előtt megmondta, mindenkit kell szeretni, ám megmondták a többiek, ezt lehetetlen teljesíteni, túl sokan vannak az emberek és igen gonoszak. Jött Kon Fu Ce és kihirdette, mint gyermeknek az atyját, az embernek a feljebbvalóját, uralkodóját, és főleg az államot , úgy kell tisztelni, szeretni. Nem merték megmondani néki, lehetetlen e parancsot teljesíteni, a hatalomnak gonosz a természete, ölni, rabolni, hazudni jogosnak véli magát. A harmadik /sajnos, neve nem jut eszembe, Tőkei Ferenc könyvében olvastam róla/ az megmondta a tuttit, amit mindenkinek el lehet fogadni, szeresse az ember azt, aki legközelebb van hozzá, vagyis mindenki szeresse saját magát. Szegény,szerencsétlen, szíven szúrta azt az egyetlen egyet, akitől szeretetet remélhetett.
Samsa
2011. december 15. 12:21
Nem irigylem az ügyintézőket, akik ezt végig nézték. Egyszer én is szemtanúja voltam egy ön szívenszúrásnak. Brutális élmény.
baber
2011. december 15. 11:04
A lényeg az, hogy ne kelljen dolgozni. Az állam meg fizessen, mert az jár! Mert ez az ország tele van értékes és fontos emberekkel, akiknek jár a támogatás, a kedvezmény meg a segítség.
Claypool
2011. december 15. 09:56
Szerencsétlen????Idióta! Hülye fasz! Visszaszázalékolta magát...Úgyhogy no szánakozás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!