Kétmillióért bocsát meg Damunak Hajdú

2011. szeptember 19. 10:02

Damu Roland megszegte a Frizbivel kötött exkluzív szerződését, amikor interjút adott egy másik tévéműsornak és két napilapnak is.

2011. szeptember 19. 10:02

Hajdú Péternek adott exkluzív interjút az ítélethirdetés utáni napon múlt hét kedden Damu Roland. A színész viszont pár nappal később az RTL Klub Fókusz című műsorában, valamint két napilapnak is nyilatkozott, megszegve ezzel a producerrel kötött szerződését. Hajdú jogi lépéseket fontolgat, illetve felhívást intézett azokhoz a hölgyekhez, akiket Damu valaha is bántalmazott, hogy jelentkezzenek.

A színész ügyvédje szerint azonban kliense nem követett el szerződésszegést: Dr. Ruttner György szerint ugyanis az exkluzivitás, vagyis a kizárólagosság nem magára az interjúadásra, hanem annak tartalmára vonatkozik. Állítólag Hajdú kétmillió forint nem vagyoni kártérítést követel Damutól. Az első fokon, nem jogerősen 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt színész várhatóan fél év múlva áll majd újra bíróság elé.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hontalan
2011. szeptember 19. 20:27
Szinesek egymás közt. Mi közünk hozzá?
trendo
2011. szeptember 19. 17:38
Az egyik nagy rakás a Damu, a másik a Hajdú. És a bulvárral elhülyített, agymosott olvasóik, nézőik meg a legyek.
Honfi-fi
2011. szeptember 19. 10:46
Ez is egy szarrágó. Hiába a showbizben, a pénznek nincs szaga, ahogy mondja az öreg kínai. Meg hát most ez a futó sztori, amire rá lehet akaszkodni egy kis extra publicitásért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!