Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Eltemették Amy Winehouse-t

2011. július 27. 14:36

Végső nyugalomra helyezték kedden Amy Winehouse-t. A londoni ceremónián az énekesnő hamvait nagyanyja hamvaival keverték össze.

2011. július 27. 14:36

Háromnegyed órás ceremóniával búcsúztatták barátai és családtagjai a szombaton elhunyt Amy Winehouse-t. A temetésre kedd délután, az észak-londoni Golders Green zsinagógában angol és héber nyelven került sor. Az énekesnő hamvait nagyanyja hamvaival keverték össze.

Az énekesnő apja, Mitch Winehouse gyerekkori történeteket mesélt az egybegyűlteknek, többször megnevettetve a gyászolókat. Az apa szép álmokat kívánt lányának. A ceremónia egy Carole King dallal, a So far away-jel ért véget, amit Mitch Winehouse biztatására mindenki együtt énekelt.

Az énekesnő híres barátai közül megjelent Mark Ronson, a Back to black című album producere, Dionne Bromfield, Winehouse unokahúga, és barátja, Reg Traviss. Kelly Osbourne a temetésen méhkaskonttyal tisztelgett Amy Winehouse emléke előtt. Az énekesnő exférje, Blake Fielder-Civil nem tudott elmenni a megemlékezésre, mert jelenleg 32 hónapos börtönbüntetését tölti.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2011. július 29. 18:15
És te kire hasonlítasz, bobikutya? Mutasd már meg a püffedt pofádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!