Tomcat pöcegödörbe dobná Pákó lelkét

2011. június 02. 11:25

Tomcat Hajdú Péter műsorában elmondta, ha nem fizet, Fekete Pákó a pöcegödörben végzi. Polgár Tamás ugyanis elárulta, hogy egy olyan követ kapott a napokban, amibe bezárták a didikirály lelkét - ezt pedig azonnal összetöri és a szennyvízbe szórja, ha Pákó nem adja meg tartozását.

2011. június 02. 11:25

Fekete Pákó és Tomcat konfliktusa évekkel ezelőtt kezdődött: „2008-ban meghívtuk őt egy rádióműsorba. Ott beszélgettünk vele politikai kérdésekről, ő pedig elég meglepő nézetekről tett tanúbizonyságot: konkrétan több történelmi személynek is felemelt karral tisztelgett. Erről készült egy videofelvétel, abból lett egy óriási botrány, s pár nap múlva kitalálta, hogy úgy mászik ki az egészből, hogy feljelent engem, illetve a munkatársaimat, hogy mi kényszerítettük, fenyegettük” - mesélte Hajdú Péternek Polgár Tamás. Azt állítja, hogy bár pert nyert, Pákó mégsem fizette ki neki az 500 ezer forintot, ami késedelmi kamattal pontosan 640 ezer forint.

Tomcat a Frizbi felvételén bemutatott egy követ, amibe állítólag Pákó lelkét zárták: „Egy nagyon furcsa öltözékű emberke bemutatkozott nekem, azt mondta, hogy ő egy ősmagyar mágus, táltos sámán és ismer engem, segíteni akar a mágiával. Erre a kőre három napon keresztül ráolvasást végzett és belezárta Fekete Pákó lelkét. Azt mondta, hogyha a követ összetöröm, Pákó szép lassan el fog sorvadni” - magyarázta Polgár Tamás, aki a kamerákon keresztül üzent is az énekesnek: „Pákó, ha azt akarod, hogy a sámán levegye rólad az átkot és ezt a követ mentesítsük a rontás alól, akkor légy szíves fizesd már ki ezt a kis pénzecskét nekem”. Hozzátette: ha Fekete Pákó nem fizet, összetöri a követ és egy pöcegödörbe szórja.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamuszutra
2011. június 07. 21:38
pont azt magyarázom, hogy nemcsak silent bob vagyok, hanem az összes többi nick is ebben a topikban. de miért ne hazudozhatnék? azt nevezek bűnözőnek, akit csak akarok. egyébként ma olvastam a náci hunhíren, hogy ezt a bűnözőt hivatalos személy elleni erőszakkal vádolja az ügyészség a novák-veréses ügyben, és felfüggesztett börtönbüntetést kérnek rá kiszabni. rá is férne erre a mocsok bűnözőre ha egy végrehajtható büntetés terhe lebegne a feje felett néhány évig.
csigafattyu
2011. június 06. 23:38
Nem találok ki meséket, látom, mit művelsz. A nyilvánvalót nem kéne letagadni. Vagy a "saját belső bíróságod" mellett saját belső interneted is van? Arról egyébként hallottál, hogy vétség elkövetője két év után mentesül a bűncselekmény következményei alól, így bűnözőnek sem nevezheted, nemhogy büntetett előéletűnek? Silent Bob pedig igenis te vagy, ne hazudozz.
de karatna
2011. június 06. 11:56
Ritka utálatos ember mind a kettő. Egymásra találtak. De ennek miért van hír értéke nem tudom?
csigafattyu
2011. június 06. 02:45
Milyen érdekes! Silent Bob és kamuszutra mindig mindenhol egyszerre jelenik meg az Indextől a hunhir.hu-n át a Mandinerig, és csakis egyetlen témához szólnak hozzá: ha Tomcat szóba kerül, kamuszutra telefloodolja a fórumot a "bűnöző" szó ismételgetésével, copypasteli mindenhová ugyanazt a rizsát TC cégének adótartozásáról, Silent Bob pedig simán csak fikázza összevissza.0 Drága aranybogár, neked nem szóltak, hogy bebukott a szadesz fizetett netkommandója, sőt, már a párt is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!