Vádat emeltek Damu ellen

2011. május 18. 12:33

Vádat emelt az ügyészség erőszakos közösülés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt Damu Roland ellen.

2011. május 18. 12:33

Az ügyészség vádat emelt erőszakos közösülés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt Damu Roland ellen. A vádirat szerint 2008 szeptemberétől 2010 októberéig - kisebb-nagyobb megszakításokkal - élettársi viszonyban volt a színész és a későbbi feljelentő, Tímea. Viszonyuk ideje alatt rendszeres volt közöttük a tettlegességig fajuló konfliktus. A felek még 2009 nyarán egy szállodai szobában összevesztek, ekkor a férfi egyszer ököllel, közepes erővel arcul ütötte a nőt, akinek bal szeme belső szemzuga és az alatta lévő terület bevérzett.

A vádirat szerint 2010 novemberében Damu Roland a viszony helyreállítása érdekében találkozót beszélt meg volt élettársával a színész XIII. kerületi lakásán, ahol újra vitatkozni kezdtek. A vita elfajult, a színész pedig állítólag folyamatosan ütötte és rúgta a nőt, aki megpróbált ellenállni, de Damu a vádirat szerint ennek ellenére közösült vele, miközben továbbra is ütötte őt. Damu kulcsra zárta az ajtót és csak jóval később, a nő hosszas könyörgése után engedte el őt. A lány az arcán, a nyakán, a jobb felkarján, a bal bokáján, a jobb térdhajlatán, hátán szenvedett zúzódásos, bevérzéses sérüléseket.

Az V. és XIII. kerületi Ügyészség kerületi ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozza a színésszel szemben - derül ki a Fővárosi Főügyészség közleményéből.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!