Tomcat tagadja, hogy megverte volna Pákót

2011. május 27. 08:55

A Bors szerint Tomcat, az ismert blogger véresre verte Fekete Pákót egy peres ügy miatt. A Bombahír úgy tudja, Tomcat jelenleg őrizetben van, és tagadja, hogy megütötte volna az énekest.

2011. május 27. 08:55

Valószínűleg egy régi elszámolási vitát rendezett le a nyílt utcán a szélsőséges nézeteiről ismert blogger, akit a rendőrség őrizetbe vett - írja a Bors. A mulatóssztárt mentővel szállították kórházba, ahonnan később saját felelősségére távozott.

A BRFK közleménye szerint egy budapesti férfi ellen eljárást indított az V. Kerületi Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az illető május 25-én 13.15-kor az utcán korábbi peres ügyük miatt megszólított és kérdőre vont egy másik személyt, majd bántalmazta, ami után a sértett orvosi ellátásra szorult. A bántalmazót este az V. kerület nyomozói a lakásáról előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.

Pákó 2008-ban náci jelmondatokat skandált, és karlendítést imitált egy szélsőjobboldali rádió stúdiójában, ahol Tomcat meghívására volt vendég. Tomcat egy későbbi tévéműsorban elárulta, hogy csőbe húzták Pákót, aki viszont önszántából cselekedett. Pákó szerint Tomcaték kényszerítették és fenyegették. Tomcat és akkori rádiós szerkesztőtársa, Sipos Zoltán ezután polgári pert indított Pákó ellen rágalmazás miatt. A bíróság körülbelül egy hónapja Tomcatnek adott igazat, 500 ezer forint kártérítésre kötelezve Pákót. „Az a gyanúm, hogy az 500 ezres tartozási ügy lehet a háttérben” - mondta a Borsnak Sipos Zoltán.

FRISSÍTÉS:

Jelenleg is őrizetben van a Tomcat néven ismertté vált Polgár Tamás, a rendőrség előzetes letartóztatását kezdeményezte - írja a Bombahír. Tomcat tagadja, hogy megütötte volna az énekest, panasszal él a gyanúsítás ellen, ügyvédje pedig panaszt emelt az előzetes ellen.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2011. május 29. 19:11
NA ÉS??? Amúgy én Tomcat-et is jól megverném.
shighhopes
2011. május 29. 11:42
Olyan emberről beszélünk aki szerint ez a lumpencigányok körében szokásos eljárás (sunyin pofánverek valakit aztán vigyorogva letagadom) valójában határozott érdekérvényesítés.
Rücsök
2011. május 28. 13:22
Hát igen, nagy szellemek ha találkoznak...
Csubakka
2011. május 28. 06:53
Add ide a lóvét,a lóvét add ide Én a lóvét oda nem adom A Tomcat hófehér,a Tomcat kőkemény a Tomcat jó ?? Jó nagy bráner
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!