Kiszel beperli Fluort

2011. május 31. 13:53

Fluor Tomi egy régi felvételen részegen alázta Kiszel Tündét. A celeb a TV2 reggeli műsorában kijelentette: „Nagyon meg fogjuk szívatni a bíróságon”.

2011. május 31. 13:53

Botrányok veszélyeztetik Fluor Tomi karrierjét: nagy sikerű slágerét, a Mizut állítólag egy amerikai bandától koppintotta, de előkerült egy régi felvétel is, amelyen Kiszel Tündét alázza.

„Egy hülye gyerek voltam” – mondta korábban az Aktív adásában Fluor Tomi a videóval kapcsolatban. Kiszel kijelentette, hogy még mindig az, borzasztóan el van szállva magától, öntelt és nagyképű, ezért úgy döntött, perel, mi több, „nagyon megszívatja a bíróságon” a fiatal énekest, akit szerinte a szakmában is sokan utálnak.

„Nagy nyilvánosság előtt becsületsértő módon, ordenáré, alpári stílusban olyan szavakkal illetett, amit én nem tűrök el, ezért fordultam jogi képviselőhöz, dr. Hyross Virághoz” – mondta Kiszel.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
senkiknz
2011. június 01. 13:54
Minden esetre aki még nem látta a videót, az mindenképpen tekintse meg. Aztán már soha sem lesz ugyanaz a mizu-mizu. :)
Gombóc XVI. Artúr
2011. június 01. 13:23
Node ki az a Fluor Tomi és ki az a Kiszel Tünde? Ezek olyen fontos emberek, hogy megér egy 4 bekezdéses cikket??????
buckafej
2011. június 01. 11:09
Ez a beteg picsa ebből él, ha senki le sem szarná, maga kérné, hogy köpjék szembe, aztán szaladna a búlvár újságokhoz.
liberálzöld.
2011. június 01. 08:36
"..olyan szavakkal illetett, amit én nem tűrök el, .." Nem hinném, hogy azért, mert leqvázta volna. Tünde büszke a szakmájára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!