22. lett Wolf Kati

2011. május 15. 10:45

Azeri duó nyerte az 56. Eurovíziós Dalfesztivált. Második helyen az olasz, a harmadikon pedig a svéd versenyző végzett. Wolf Katit az újságok és a fogadóirodák is a legjobb 10 közé várták, így „lepontozása” meglepetésnek számít.

2011. május 15. 10:45
Azerbajdzsáni duó, Ell és Niki nyerte az 56. Eurovíziós Dalfesztivált, amelyet szombaton este rendeztek a németországi Düsseldorfban. A két fiatal énekes a Running Scared című dallal végzett az első helyen. A Magyarországot képviselő Wolf Kati What about  My Dreams című dalával a 22. helyen végzett. 
   
Második helyen az olasz Raphael Gualazzi, a harmadikon pedig a svéd Eric Saade végzett. Az azeri duót nem a favoritok között említették, Running Scared című szerelmes daluk kezdettől fogva a közönség kedvence volt, a döntőben pedig mindent felülmúló tetszésnyilvánítás fogadta őket. Azerbajdzsán idén negyedszer vett részt az Eurovíziós Dalfesztiválon, és eddig mindig az első tíz között végzett.
 
Wolf Kati a döntőben ötödik fellépőként énekelte el a magyar versenyszámot. Dalát a düsseldorfi Esprit Arena  közönsége ezúttal is nagy üdvrivalgással és hatalmas tapssal fogadta. Az újságok és a fogadóirodák is előzetesen a magyar énekesnőt az első 10 közé várták, így „lepontozása” meglepetésnek számít. Wolf Kati ezúttal is a három táncművésszel, Makár Istvánnal, Szentirmai Zsolttal és  Kiss Ernővel, valamint Jármai Edit és Ambrus Rita háttérénekessel lépett az aréna kör alakú színpadára, és semmiképp nem vallott szégyent.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
táltos
2011. május 17. 11:31
Legközelebb már a finnektől sem kapunk pontot! Tőlünk nem kaptak semmit. Nem csak azt kellene elvárni, hogy mások nekünk pontokat adjanak, hanem nekünk is így kellene pontozni, ha már nem a dalok számítanak. Egyébként meg Azerbajdzsán azért nyert mert nem csak a környékbeli országoktól kapott szavazatot, hanem szinte minden országtól,még tőlünk is.
Mitya Ivanov
2011. május 17. 09:22
Olyan nincs, hogy azeri. Olyan van, hogy azerbajdzsán
Juggernaut
2011. május 15. 19:05
Remélem ez most akkor azt is jelenti, hogy nem kell naponta ezerszer meghallgatnom ezt a szar számot. Katinak őszinte részvétem, hiszen a többi induló számai is szarok voltak, de már feláll a szőr a talpamon a nótájától.
egysegelem
2011. május 15. 18:40
Hat igen, a politika a meltan vilaghires nemzetkozi azeri lobby gyozedelmeskedett itt is...hulyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!