Vizsgálódik a rendőrség Liptai Claudia után

2011. április 19. 16:41

A Blikk információ szerint a színész-műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott igazolványával parkolt.

2011. április 19. 16:41

Bekérte a rendőrség a Blikktől a Liptai Claudia autójáról és a benne lévő rokkantkártyáról készült fotókat. Azt vizsgálják, elkövette-e az okirattal való visszaélést, amikor egyik színházi előadása alatt mozgáskorlátozottaknak készült parkolási igazolvánnyal parkolt, és így nem fizetett parkolási díjat. Ezt azonban csak akkor tehette volna jogszerűen, ha mozgássérült hozzátartozóját fuvarozza. A Blikk azonban úgy tudja, hogy Liptai elhunyt édesanyja kártyáját használta.

 

Fotó: TV2

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. április 20. 10:01
Csak az hal meg,akit elfelejtenek
morfondír
2011. április 19. 23:21
Folyik a bakácsozás tovább. Csak most látjuk is. Igazából egy nyilvános fülessel kellene elintézni az egészet. Mondjuk a Mokkában reggel. Esetleg kukoricára térdepléssel. Az a kaloda nem is volt rossz büntetés régen. Kirótták a delikvensre, aztán az köpködte aki arra járt. Ha lejárt, ment haza. Viccen kívül: én ezért nem adnék sem pénz- vagy egyéb büntetést. A nyilvános megszégyenítés bőven megtenné.
Honfi-fi
2011. április 19. 22:41
Elszakadva, Claumama seggétől. Általánosságban, az érem másik oldala. Én egy európai nagyvárosban sem tapasztaltam, hogy ennyire le akarnák húzni az autósokat, mint nálunk parkolásilag. Ez azért egy elég jó kis fejőstehén, bizonyos köröknek.
Karcsi75
2011. április 19. 21:14
Ezekkel mi lesz? http://www.origo.hu/auto/20110418-parking-luxuskocsik-parkolnak-a-mozgasserult-helyeken.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!