Két jegyet adtak el a vörösiszap-segélykoncertre

2010. november 26. 12:51

Az érdeklődés teljes hiánya miatt elmarad a Siófokra tervezett vörösiszap-segélykoncert, a szervező saját bevallása szerint ideg-összeroppanást kapott.

2010. november 26. 12:51

Csütörtök délelőtt lemondta a vörösiszap-károsultak megsegítésére szervezett, jótékonyságinak szánt szombati koncertet a vadállatbefogóként ismert Both Zoltán, a koncert ötletgazdája és szervezője. Miután szembesült azzal, hogy nem fogynak a jegyek, idegösszeroppanással kórházba is került.

Both meggyőzte celebbarátait a siófoki jótékonysági koncertről, melynek a bevételét a vörösiszap-katasztrófában fedél nélkül maradtaknak szánta. Fekete Pákó, Krisz Rudi, a Kerozin, Josh és Jutta, valamint Nick Árpád lépett volna fel.

A vadállatbefogó elmondása szerint több százezer forintot tett az előkészületekbe a saját spórolt pénzéből. Többen figyelmeztették, hogy a siófokiakat nem lesz könnyű megmozdítani, de így is nagyot csalódott bennük. A fellépők egy része most az elmaradt gázsit követeli tőle.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2010. november 27. 12:31
Sokak véleménye: a tulajdonosok fizessék ki a kárt.
habarcs123
2010. november 26. 15:36
Segélykoncert,és elmaradt gázsi?Ez érdekes.
zoli 29
2010. november 26. 14:56
B.meg, ezt nem hiszem el... Aki adakozni akart, az küldött pénzt, sms-t, vagy elment egy SZÍNVONALAS segélykoncertre. De ezt a társaságot még akkor sem mennék el megnézni, ha fizetnének érte. Srác, olyasmibe öld a pénzed, amihez értesz is!
gentry
2010. november 26. 12:57
Ez az ember tényleg azt hitte, hogy Fekete Pákó, Krisz Rudi, a Kerozin, Josh és Jutta, Nick Árpád érdekel valakit?! Ilyen fellépőkkel ez a két eladott jegy is komoly teljesítmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!