Jógára fizette be dolgozóit a főváros

2010. november 11. 14:54

November 30-ig, heti egy alkalommal tartanak jóga oktatást a Főpolgármesteri Hivatal dolgozóinak a november 3-án megkötött szerződés értelmében. A foglalkozásokon bármelyik dolgozó részt vehet.

2010. november 11. 14:54

Megbízási szerződést kötött egy jógaoktatóval a Főpolgármesteri Hivatal személyzeti, oktatási és munkaügyi ügyosztálya november 3-án. Márk Tamást azzal bízták meg, hogy ötvenezer forintért november 30-ig, heti egy alkalommal tartson jóga foglalkozásokat a Főpolgármesteri Hivatal dolgozóinak. A megállapodás egyelőre négy próbaalkalomra szól. Az órákon bármelyik hivatali dolgozó részt vehet. Eddig 25-28-an éltek a lehetőséggel, de többen is mehetnének, a terem befogadóképessége ugyanis körülbelül 40 fő.

Márk Tamás megbízás előzményeiről elmondta: egyik régi jógázó tanítványa a fővárosi önkormányzatnál dolgozik. Jóga óra korábban is volt az önkormányzatnál, de aki korábban tartotta elment, így kapta meg ő a munkát. A Főpolgármesteri Hivatal a jógán kívül is biztosít testmozgási lehetőséget dolgozóinak. Szeptembertől karácsonyig ketten is tartanak egészségmegőrző, egészségjavító foglalkozásokat négyezer forintos óradíjért. 2008-ban és 2009-ben pedig tajcsi órákra járhattak az irodisták.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!