Kétharmados keblek

2010. szeptember 10. 13:21

A badacsonytomaji fideszes polgármesterjelölt saját szoptatós képeivel reklámozza saját kismama-melltartó kollekcióját.

2010. szeptember 10. 13:21

Szoptatást ábrázoló képek jelentek meg az interneten Rajzó Ildikóról, a Fidesz-KDNP badacsonytomaji polgármesterjelöltjéről. A politikus kétgyermekes anyuka és kismama-melltartókat  tervez, ezeket saját fotójával reklámozza.

Rajzó Ildikó a Blikknek elmondta: „Büszkén vállalom a munkámat, termékeink a kismamák életét könnyítik meg. A fehérneműk bemutatására is vállalkoztam, szerintem nincs ezen mit szégyellnem. Aki ebből bármiféle szexuális botrányt akarna kavarni, az szerintem kicsit aberrált”.

Kiszelly Zoltán politológus szerint a kép politikailag is „hiteles, mivel van két gyereke, sőt az egyikkel szerepel is egy szoptatós képen. Az anyaságot, a természetes táplálást reklámozza, és ezt büszkén föl is vállalja. Akkor lehetne őt támadni, ha bort inna és vizet prédikálna, ha például elítélné az anyaságot. Biztosan vannak, akiknek ez nem tetszik, hiszen egy politikusnak mindig vannak politikai ellenfelei”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. szeptember 14. 15:10
Én rosszul vagyok, ha gyermeket szoptató nőt látok. Mert számomra a mell nem az anyaságot, hanem a szexualitást jelenti, ott meg semmi keresnivalója nincs egy csecsemőnek.
Machiavelli
2010. szeptember 10. 19:29
Szép és csinos mama, gyönyörű gyerekkel. Ez baj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!