Jó pénzért aláztatják meg magukat celebjeink

2010. szeptember 16. 10:11

A TV2 Ezek megőrültek című műsorában huszonnégy magyar celeb aláztatja meg magát. Tojással dobálják őket, Kiszel Tünde sárba esik, Fekete Pákóba pedig áramot vezetnek.

2010. szeptember 16. 10:11

A TV2 új celeb-műsorából kiderül, hogy van az a pénz, amiért érdemes zs-kategóriás hírességeinknek megalázkodnia. „Az egész műsornak nincs más célja, mint a szórakoztatás” - mondta el Majka, a műsorvezető. Az Ezek megőrültek című új produkcióban huszonnégy celeb esik sárba és dobáltatik meg tojással. Még a gyengeáram alá helyezett vezeték fogdosása egyaránt az alapfeladatok közé tartozik.

Fekete Pákó, a show egyik illusztris szereplője elárulta: „Jó buli volt, sokat nevettem a vicces feladatokon, megőrültünk mindannyian. Rengeteg élményt szereztem: sok sérülésem lett az esésektől, a szám is telement sárral néha, és még áramot is vezettek belém. Nemcsak a röhögés miatt érte meg, hanem jól meg is fizettek. A fellépések mellett muszáj elvállalnom az ilyen munkákat is, mert nemcsak magamat, hanem a családomat is el kell tartanom” – árulta el Pákó.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. szeptember 19. 13:53
Leokádni való szubkultúra ! De nem csak a résztvevőket kellene leokádni, hanem az ötletadót és az egész ganaj stábot!
El Topo
2010. szeptember 17. 14:06
Na most majd kiváncsi leszek, hogyan fog a kultúra elharapózni a nemzet testén, így, hogy megvan a jobbos kétharmad, és a kommerek ezentúl legfeljebb a saját izlsüket formálhatják.
balbako_
2010. szeptember 17. 14:03
Tetszettek volna normális kultúrájú országot teremteni! Mert a nevezett jobbára -mint izmos, ámde buta ember árokásó lehetne nem "celeb". Szétzúzták és az MSZP-SZDSZ képére formálták a kultúrát, ami így biológiailag hülyén szintjére süllyedt és olyan szórakoztatást ad amit tud. Ebben a kategóriában ez a maximum.
Felföldi Csaba
2010. szeptember 17. 13:52
Az ilyen adásokat produkáló csatornákat ki kéne zavarni az országból Természetesen tudom a választ nem kötelező nézni. Egyrészt vannak gyerekek, akiket "nevelnek", az ilyen müsorok. Másrészt Hofi már nagyon régen megmondta, hogy M. O. -on az egy főre jutó bunkó két fő. Ők viszont ájulnak az ilyen "altesti" humoron.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!