Aláírásgyűjtés Joshi Bharatért

2010. szeptember 07. 13:52

Az indiai sorselemző műsora egy hete tűnt el a képernyőkről. Joshi Bharat szerint már látni lehet az „elvonási tüneteket”.

2010. szeptember 07. 13:52

Joshi Bharat a Napi Ásznak mesélt: „Hétfőn leálltak az ismétlések, és bár már nyáron is nagyon sokan szóltak a műsor miatt, a héten már látni lehetett az elvonási tüneteket. Nyáron az egyik Frizbi roadshow-n egy idős hölgy jött oda hozzám, aki elmondta, hogy aláírásokat gyűjt a lakhelyén, hogy ne szűnjön meg a show.”

A műsorvezető elmondta: „Kiderült, hogy ő az egyik volt Barátok közt-szereplő, Marenecz Fruzsina nagymamája, aki még a televízió programigazgatójának is küldött levelet. Kiderült, hogy korábban klubokban gyűltek össze, és elemezték a műsorokat, különös tekintettel arra, hogy egy adott szituációban hogyan viselkedek, mit tanácsolok”.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2010. szeptember 10. 00:01
Bár minden hasonló színvonaltalan beszélgetős műsor eltűnne a képernyőről! Primitív emberek trágár "beszélgetése" helyett értelmes építő szándékú és jóra nevelő beszélgetős műsornak lenne értelme ! Lehetett volna értelmes cigány emberekkel arról beszélni, hogy érték el amit elértek, de nem mert attól nem döbbennek le az emberek, helyette szerencsétlen sorsú nyomorúságos körülmények között élő embereken röhögtek a nézők vagy jobb esetben sajnálták őket! SZÉGYENTELJES DOLGOT SZOLGÁLT JOSHI BHARAT! Persze a jóra, szépre nincs kereslet mondják ! De lenne csak nem a jó irány a cél, hanem a néphülyítés a szellemi leépülés minél szélesebb körben. Ezzel a folyamattal a világ pusztulását segítik elő, sajnos már itt van a nyakunkon és úgy néz ki: ez elkerülhetetlen! :(
küllő
2010. szeptember 09. 18:14
' hete eltünt a képernyőről? Feltünt egyáltalán valakinek?
2010
2010. szeptember 09. 13:59
Éppen ideje volt már, ki a faxom ez a senki?????Magyar ember nincs?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!