Megszűnik a Joshi Bharat

2010. május 17. 11:20

A döntés oka, hogy egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak.

2010. május 17. 11:20

Megszűnik a TV2 Joshi Bharat című lelkizős-kibeszélős műsora. „Büszkék vagyunk a Joshi Bharat műsor sikerére és népszerűségére, arra az eredményre, amit elértünk két év alatt. A műsorvezető, Joshi Bharat az egyik legkedveltebb, legnépszerűbb televíziós személyiség lett a nézők körében. Azon dolgozunk, hogy a nézőknek ne kelljen sokáig nélkülözniük őt, és egy új műsorral mihamarabb visszatérhessen a képernyőre” - mondta el Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

A Joshi Bharat első epizódját 2008 szeptemberében tűzte képernyőre a TV2. A műsorvezető, Joshi Bharat a jövőben sem marad feladat nélkül, a csatorna hosszútávon számít a munkájára. A már leforgatott részek a terveknek megfelelően adásba kerülnek, újabb epizódokat azonban már nem vesz fel a csatorna.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barkács Sándor
2010. május 18. 12:22
"egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak." Nos, kedves TV2, ha a csak a csöcs-fasz-pina-erőszak négyszögében gondolkodó, modoroskodó és tehetségtelen műsorszerkesztők vannak maguknál, akkor tényleg nehéz olyan műsort csinálni ami miatt nem kapcsolják ki magukat 48 órára...
YodaSkywalker
2010. május 18. 11:57
"Megszűnik a Joshi Bharat" Remélem ez úgy fog történni, hogy az utolsó részben leöntik savval Joshikát, mikozben erősáramot vezetnek át rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!