Kiszel Tünde megsértődött

2009. augusztus 12. 13:41

Tünci Horváth Éva egyik kijelentésén akadt fenn, mivel a volt szépségkirálynő kigúnyolta őt egy reggeli TV-műsorban.

2009. augusztus 12. 13:41
Kiszel Tünde múlt héten, reggelente pár percben hasznos tanácsokkal látta el az RTL Klub Reggelijének nézőit. Egy ilyen alkalommal mutatta be a vicces, kacér kacsintás tudományát, amit akkor Horváth Éva nem tudott szó nélkül hagyni, és kigúnyolta Tündét. Éva akcióját látva Tünde felháborodásának adott hangot, és Ördög Nórinak, valamint Szujó Zolinak ontotta ki lelkét a tegnapi adásban. Nagyon szerettem eddig Horváth Évát, de most egy kicsit rosszul esett, hogy kigúnyolt engem. Nemrég ő a Hajnalcsillag születik miatt énekelt, ha egyáltalán éneknek lehet azt nevezni. Olyan hamis és pocsék volt a produkciója, hogy rajta is lehet nyugodtan gúnyolódni! - magyarázta Tünde.

A műsorvezetők persze nem tudtak válaszolni a kolléganőjüket ért vádakra. Tünde elmondta, ő sohasem sértene meg senkit, sohasem szól be senkinek igazságtalanul. Viszont ha őt megbántják, bizony visszavág. Szerinte Évának tudnia kellett volna, hol a határ.

Tünde megsértődött Horváth Évára! (storyonline)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!