A közmédiával karöltve konzultál Deutsch az internetről

2015-01-07 09:55:51
A Deutsch Tamás által koordinált, internetről szóló nemzeti konzultáció kiemelt médiapartnere lett a közszolgálati média.

Az MTVA vezérigazgatója december végén ajánlotta fel a segítségét Deutsch Tamásnak az internetről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon lebonyolításában. Ennek eredményeként a konzultáció kiemelt partnere lett a közszolgálati média – közölte a Miniszterelnökség.

Deutsch Tamás üdvözölte és örömmel elfogadta a felajánlást, mert az MTVA partnersége lehetővé teszi, hogy az InternetKon, az első kizárólag online felületen megvalósuló társadalmi egyeztetés a közmédia útján a lehető legtöbb háztartásába eljusson.

A közszolgálati média támogatásával a magyar polgárok széles körét érhetjük el a konzultáció során, amelynek eredményeként sokak digitális tudása gyarapodhat, attól függetlenül, hogy az ország melyik pontján élnek a válaszadók, illetve mely korosztályba tartoznak. Hazánk a nemzeti konzultációval jelentős lépést tehet a digitális fejlődés útján” – idézte Deutsch Tamás szavait a Miniszterelnökség közleménye.