Hétfői adásszünet

2012-06-25 14:45:54

Szentpéteri Eszter
Onleány
A legfontosabb mindenképp Balatonföldvár: Bajor Gizi, Szabó Lőrinc és Ódry Árpád kedvelt üdülőhelye volt, de a felsorolás így sem teljes. Interjú.

Ha már palacsinta, ez klasszikus strand-étel. Neked mi a Balaton kínálta gasztronómiai kedvenc?

Voltak olyan évek, hogy szinte csak az ízes palacsintát tudtam megenni, nagyon sovány, rossz étvágyú kislány voltam. Ma már ez nincs így, változó, hogy épp a lángost, a palacsintát, esetleg a rántott pontyot vagy a harcsát kívánom meg, de figyelek a mértékletességre! Ja, és a gyümölcsök, minden mennyiségben, mert a nagy melegben néha csak az esik jól.

Június 11-én rajtolt a Balatoni Nyár című műsor. Milyenek a visszhangok?

Nagy a készülődés, a visszhangok pedig nagyon jók. Sok ismerősöm, aki látott a beharangozóban hívott, hogy melyik héten leszek, leszünk Vajkkal. Nekem ez a műsor nagyon nagy boldogság és megtisztelő feladat. A stáb pedig profi, összetartó, nagyon jó csapat. Izgalommal várom a rajtot, július kilencedikét.

Lesz egy érdekes színfoltja a nyárnak. Megtanulsz a nézők szeme előtt motorozni. Hogy állsz? Saját ötlet vagy »pisztolyt szegeztek a halántékodhoz«?


Nem kellett kényszeríteni, mert egy régi vágyam teljesül ezzel, amiről az évek folyamán már majdnem lemondtam. A felelős szerkesztőnk, Csizmár Edina tette fel a kérdést, hogy lenne-e kedvem hozzá, én pedig boldogan mondtam igent. Azért a folyamat nem könnyű, de nagyon jó instruktorral tanulom a vezetéstechnikai alapokat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.