A demokratáknak meg kell zabolázniuk az általuk létrehozott Facebook szörnyeteget

2019. május 31. 09:00

A közösségi háló behemótjának feldarabolása csak egy alternatíva.

2019. május 31. 09:00
Matt Stoller
Politico

„A közösségi háló behemótjának feldarabolása csak egy alternatíva. De először a demokratáknak kell rámutatniuk azokra a törvényhozókra, akik nem ismerik el, hogy probléma van.”

(…)

„Hogyan jutottunk el arra a pontra, hogy azok az emberek, akik valóban tudnának valamit tenni a probléma ellen, egyszerűen nem ismerik fel saját erejüket, és nem tesznek semmit a helyzet megváltoztatásáért?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palika2022
2021. február 09. 21:23
én se használom és nem is kell! az nem alapvető emberi jog! hazsnálják csak a mocskos libsik! ha nekünk kell akkor majd Orbán VIktor csinál nekükn nemzeti fézbukkot!
gacsat
2019. szeptember 27. 15:55
A Standard Oilt is feldarabolták, Rockefeller hiába toporzékolt. A Bell Telefont is.
apika2
2019. szeptember 27. 15:52
Csak eszembe jutott, milyen sokan hittünk az SZDSZ-nek az első választás idején. Jobban jelentek meg mint mások, jobban kommunikálták a "mondanivalójukat", és jobban rejtették el valódi szándékukat. Elég sok időt adtunk nekik ezzel, hogy bár soha nem voltak országosan nagy pártnak mondhatók, arányukhoz képest mérhetetlen kárt tudtak okozni...
NotaBene
2019. szeptember 27. 14:34
Valahol műszaki hibás eszközt árulnak Haver, ez egyszerű: NE HASZNÁLD a ezt az eszözt. Valahol mérgező ételt árulnak. Haver, ez egyszerű: NE VEDD MEG ezt a ételt. Hol a határ? A szolgáltató bármit megtehet, neked kell felismerni és elkerülni? (Nem igaz, hogy a Facebook, Google bármit megtehet....)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik