Syma X8C Venture RC Quadcopter teszt – a Sima-ház fantomja

2017. június 16. 08:30

A Syma modellgyártó jó minőségű és olcsó új drónja akár GoPro kamerát is a levegőbe emel.

2017. június 16. 08:30

A Syma lassan kezd ismert modellgyártóvá válni világszerte, de a drónok iránti érdeklődés is egyre nő. A Syma X8C a gyártó legkomolyabb drónszériájának 2 megapixeles kamerával ellátott darabja.

Legnagyobb pozitívuma, hogy lazán megbirkózik egy sportkamera levegőbe emelésével, így akár egy GoPro, egy Sjcam, vagy egy Xiaomi Yi akciókamerát is rögzíthetünk hozzá, bár a rögzítést magunknak kell megoldanunk, mert a kamera foglalata eléggé speciális, de a megfelelő tartozékokkal egyszerűen fel lehet szíjazni a kvadrokopterre egy sportkamerát.

Összességében egy jó minőségű drónt kapunk a pénzünkért, amiben bár kefés motorok vannak, fel lehet vele emelni egy akciókamerát, és körülbelül 10 percet lehet vele repülni. Amiben kiemelkedik, az pont az alacsony ár, ugyanis német raktárról kb. 60 dollárért itt van. Ennyiért aligha lehet találni hasonló paraméterekkel rendelkező kvadrokoptert.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik