iLife V1 robotporszívó – a legkisebb is számít

2017. május 25. 11:34

Az iLife V1 robotporszívó pont úgy takarít, mint a hozzá hasonló, de drágább összes többi.

2017. május 25. 11:34

A legkisebb iLife V1 névre hallgató robotporszívó tesztje kifejezetten érdekesre sikerült. A belépőmodellt direkt 100 dollár, vagyis a 30.000 forintos lélektani határ alá szánta a cég, ennek ellenére a takarítási képességekből meglepően keveset kell feláldoznunk az alacsonyabb, nettó 21.600 forintos árért cserébe.

Ha röviden össze akarnám foglalni, a robotporszívó működését, akkor nem azt sorolnám fel, hogy mit, hanem azt, hogy mit nem kapunk a pénzünkért, a drágább típusokhoz viszonyítva. Nincs dokkoló állomás és automatikus dokkolás, ultrahangos fal, felmosás, távirányító, időzítés és módválasztás, de ezek nem hibák, pusztán tények.

Ehhez képest pont ugyanúgy takarít, mint az összes többi hasonszőrű, de drágább porszívó, csak kimaradt a flancolós, kényelmi rész, ami nélkül lehet élni, csak egy picit előre kell gondolkodnunk, hogy mikor kapcsoljuk be, és hogyan használjuk a szerkezetet. Cserébe viszont pont azt kapjuk, ami egy termék kapcsán a legfontosabb, az alacsony árat, ami ebben az esetben kuponnal nettó 21.600 forint.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik