Xiaomi Hybrid Pro fülhallgató – a jó még jobb lett

2017. május 18. 11:30

A Xiaomi új hibrid fülhallgatója megéri a 7400 forintot. Remek teljesítményt nyújt, a vezérlő bizonyos funkciói már az iPhone-nal is kompatibilisek.

2017. május 18. 11:30

A hibrid meghajtós füles Xiaomi  Hybrid Pro hasonló remek teljesítményt nyújt, mint az In-Ear Headphones Pro. Nem véletlenül, mert annak javított kiadása. A névadás elég random, nem nehéz belebonyolódni a sok jelzőbe, amivel mostanában az új füleseiket illetik Xiaomiéknál, de a távvezérlő alapján könnyen beazonosíthatók a különböző verziók.

Sokat fejlődött a Xiaomi hibrid fülhallgatója, már nem gubancolódik a kábel, még jobb lett az anyaghasználat, csiszoltak a hibrid meghajtón, lecserélték a membránokat grafén változatokra, jobbnak tűnik a zajszigetelés, és már iPhone-nal is kompatibilisek a vezérlő bizonyos funkciói.

A hangzás továbbra is remek, az árazását meghazudtoló módon szól, tetszetős a megszokott hangkép. Nagyon szépek a basszusok, remek a térábrázolás, jól kijönnek a zenei részletek.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik