Eachine E50 drón – Olcsósított szelfi mágnes

2017. május 10. 08:30

Már nemcsak okostelefonnal, hanem drónnal is készíthetünk szelfit. Mi mást tudnak még a belépő árkategóriájú szelfi drónok?

2017. május 10. 08:30

A szelfi drón kategória az elmúlt egy évben kezdett el kibontakozni. Elárasztották a piacot a drágábbnál drágább modellek, amelyeket a Nyugat-európaiak könnyedén kifizetnek, akkor is, ha 100-150.000 Ft-ot kell rá elkölteniük. Az Eachine nagyon élelmesen ennek az árnak a töredékéért, nagyjából nettó 12.000 forintért rengeteg vásárlót szipkázott el a nagyobb gyártóktól, ami tulajdonképpen érthető, ha rápillantunk az alacsony árcédulára.

Egy belépő kategóriás drón nagyjából annyit tud, mint az Eachine E50, vagy még ennyit sem. Nyilván a hirdetett paraméterek nem mindegyike igaz, sőt a kamera képe, és a készített videók kifejezetten rosszak lettek, de az fizikai képtelenség, hogy a 12.000 forintos árba még egy jó minőségű képalkotó berendezés is beleférjen.

Ha eltekintünk a WiFi szabvány korlátaitól – rövid hatótáv, nagy késleltetés – akkor viszont egy egészen érdekes kis szerkezetet kapunk, aminek hosszú az üzemideje, egészen jól repül, tartja a magasságát, használat után pedig könnyedén összecsukhatjuk és zsebre rakhatjuk, ráadásul a képmegjelenítéshez nem kell külön monitort vennünk, elég, ha telefonunkat használjuk. A giroszkópos mobildöntögetős móka pedig önmagában olyan vicces, hogy már ezért megéri kifizetni a 12.000 forintos árat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2017. május 10. 22:35
Hiánypótló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik