Nitecore CI6 elemlámpa teszt – bivalyerős rendőrlámpa

2017. április 23. 09:30

A CI6 modell remek minőségű és a plusz szolgáltatások, például a színes LED sokak számára tehetik vonzóvá ezt a mini sugárágyút.

2017. április 23. 09:30

A Nitecore termékei híresek jó minőségükről, nagy fényerejükről és kiváló kidolgozási minőségükről. Ez a CI6 típusjelzést viselő modellnél sincsen másképp, ám a plusz szolgáltatások, például a színes LED sokak számára tehetik vonzóvá ezt a 23.800 forintba kerülő mini sugárágyút.

A cég termékei elképesztően egyenletes minőségben készülnek, ezért látatlanban rá lehet mondani, hogy a következő világító eszközük is pont ugyanilyen lesz.

Ennek megfelelően az árazást is magasabban húzták meg, mint a konkurensek, a tesztelt termék ugyanis 23.800 forintba kerül. Ezt viszont csak egyszer kell kifizetnünk, mert az ember viszonylag ritkán vesz elemlámpát, mondjuk 10 évenként egyszer. Ilyen értelemben véve a gondtalanságot vásároljuk meg a CI6-al, a minőség és a precíz kidolgozás mellé.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik