MGCOOL Band 2 okoskarkötő – a telefonhasználat következő szintje

2017. április 20. 14:10

Egy okoskarkötő, ami nemcsak végre képes feloldani a telefonunkat, hanem emellett száz másik funkciót is tud.

2017. április 20. 14:10

Az MGCOOL a viszonylag jól csengő Elephone almárkája, nagyjából úgy, mint a Toyotának a Lexus, legalábbis ami az innovációt illeti. A Band 2 végre képes feloldani a telefonunkat, és tud  még száz másik funkciót – szívritmus figyelés, lépésszámlálás, alvás monitor satöbbi – is, ami nagyban megkönnyíti például az egy kezes mobilhasználatot. 5600 forintért EU raktárból szerezhetjük be.

Jól eltalálták a rengeteg funkciót, amivel babrálni lehet, a könnyebb telefonfeloldást, a lopás elleni riasztást, a lépésszámlálást és tulajdonképpen az információ megjelenítést is. Ez utóbbin azért még lenne mit dolgozni, hogy ne csak a „Facebook” felirat jelenjen meg, cserébe viszont nem idegesítjük fel magunkat azon, hogy olvashatatlan ákombákomok tűnnek fel a magyar karakterek helyett.

A design visszafogott, a legnagyobb baja a túlságosan egyszerű táblázatos megjelenítés, de egy jobban követhető felület azért nagyban segítené az értelmezést. Ennek ellenére megéri azt az 5.600 forintot, amit kérnek érte, különösen úgy, hogy szinte minden funkciót magában foglal, amit a konkurensek is, sőt még többet is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik