Vernee Mars okostelefonteszt – van élet a Marson

2017. április 08. 09:30

A kínai Vernee okostelefon-család legújabb készüléke, a Mars teljesítménye meggyőző, tökéletesen fut rajta az Android 6. Technikai paramétereinél csak az ára kecsegtetőbb.

2017. április 08. 09:30

Az Apollo és az Apollo Light kapcsán már kiderült, hogy Vernee készülékeknél jó minőségre számíthatunk a gyártótól, ennek megfelelően a Mars sem teszi alacsonyra a lécet. Meggyőző teljesítményénél csak az ára jobb, ugyanis EU raktárból kevesebb, mint 48 ezer forintért beszerezhető.

Az Apollo kistesójaként kezelhető Mars sem hozott szégyent a gyártóra, nagyon korrekt készülék. A design, a használt anyagok és az összeszerelés első osztályú, jó ötlet az oldalra szerelt ujjlenyomat olvasó, a 4 GB RAM-ot sok másik készülék megirigyelheti.

Az Android 6 jól optimalizált és hibátlan, a 7-es verziót pedig remélhetőleg minél hamarabb javítják. A vezeték nélküli kapcsolatokban abszolút naprakész, és van B20 támogatás is, így itthon is kihasználhatjuk a 4G hálózatot. Van giroszkóp, így lehet VR-ezni, a GPS stabil, korrekt az üzemidő. Összességében jól megtalálták az arany középutat, ami az ár és a funkcionalitás között húzódik, egyedül a kamera sikerült egy kicsit gyengébbre a szükségesnél.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik