A BBC és a hírhamisítás: egy etikai kódex temetése

2017. március 30. 11:14

Csontos János
Magyar Idők
Ezúton adom mindenki tudtára: a jelenlétemben többet senki ne emlegesse a BBC etikai kódexét, különben kiszámíthatatlan és morcos leszek…

„A Guardiannek idehaza is van értelmiségi olvasótábora, sőt a fél liberális internetes sajtó is forrásnak és orákulumnak tekinti: többek között azért, mert ingyen van. Ám ez magáncég, míg a BBC-t a brit adófizetők fontjaiból tartják fenn. A feltűnő nézetegyezés – elhallgatni a valóságból mindazt, ami számunkra kínos és kellemetlen, mert nem igazodik az ideológiánkhoz – azonban szükségtelenné teszi a megkülönböztetést: ezek ugyanazok az áporodott komcsi és náci propagandisták, legfeljebb a zászlajuk más. Lehet, hogy az oroszok ügyesen koppintották le a Szabad Euró­pa, az Amerika Hangja meg a Deutsche Welle ötödik hadoszlopának sémáját, de legalább teszik, nem pedig nyíltan beszélnek róla, mint ezek a morálisan parány brit kamerádok.

Ezúton adom mindenki tudtára: a jelenlétemben többet senki ne emlegesse a BBC etikai kódexét, különben kiszámíthatatlan és morcos leszek…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában