Újgenerációs feltöltődés

2017. március 27. 14:00

BlitzWolf BW S-5 gyorstöltő és kábelek tesztje. A verdikt mindkét esetben pozitív: a gyorstöltés valóban gyorstöltés, és a kábelek is minőségiek.

2017. március 27. 14:00

BW-S5 QC 3.0-s hálózati töltőtől szokásos tálalást kapunk, nekik a natúr színű kartondoboz lesz a védjegyük, ahogy a Xiaominak a fehér. A teszteken kiderült, hogy stabil és jól működő eszköz, a használt anyagokkal és az összeszereléssel sincs probléma, gördülékenyen megy vele a gyorstöltés.

Nagyáramú töltéshez kell a nagy teljesítményt átvivő megfelelő kábel is. A BlitzWolf micro USB és Type-C kábelei. Utóbbiak egyre jobban terjednek, ám a legtöbb eszköz még mindig klasszikus micro USB-t használ. A Type-C változatból az 1 m-es TC1 feketében és pirosban is beszerezhető, minősége kiváló. És ha van rendes töltőnk, a rendes kábellel se spóroljunk.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik