Beszéddé konvertálja játék közbeni káromkodásainkat a Microsoft

2017. március 17. 14:30

Új chatfunkcióval még élőbbé teszi a játékélményt a Microsoft. Szerencsére opcionális, mert nem mindenki szeretné közkinccsé tenni időnként nyilván túlfűtött érzelmi megnyilvánulásait.

2017. március 17. 14:30

A Microsoft PC-n is Xbox One-on is aktiválható új funkcióval kedveskedik a Halo Wars 2 játékosainak: a Game Chat Transcription átírja és a chatablakban, valósidőben megjeleníti, miket mondunk közben, legyenek azok poétikus ömlengések, vagy éppen masszív káromkodások.

Hangalapú chat a legtöbb konzolon létezik, viszont a Microsoft az első nagy cég, amely játékaiban valósidejű chatátiratot kínál. A jövőben még több játékában elérhető lesz a funkció.

A szoftver fordított irányban is működik: a játékos szöveget hanggá alakíthat át, sőt, ki is választhatja, hogy milyen hangot szeretne.

Ha esetleg attól tartunk, hogy nem éppen szalonképes megnyilvánulásaink is közkinccsé válnak, ne aggódjunk, mert a funkció használata opcionális.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik