Aludjon vízen lebegő kapszulahotelben!

2017. március 07. 11:30

Különleges hálóhelyeket fejlesztenek a legendás japán robothotelben. A vendégeket akár vízfelszínen lebegő kapszulában is elszállásolhatják.

2017. március 07. 11:30

Nagaszaki 2015-ben nyílt Hollandiát idéző Huis Ten Bosch témaparkjában nem csak az a szenzáció, hogy az alkalmazottak között több a robot, mint az ember, és egy kétkarú humanoid a séf. Legújabb ötletük még meghökkentőbb: tengeren lebegő gömbalakú kapszulákat építenek.

A kétszintes kapszulák egész éjszaka alatt lassan haladnak egy rengeteg másnapi látványosságot kínáló sziget felé.

De mire jók?

Például alvásra, mert arra találták ki őket. Egyben négyen tölthetik az éjszakát, az ár 260 és 350 dollár között variálódhat majd. A tervek szerint novembertől indulhat az új szolgáltatás.

Sikerre számítanak, de sokaknak nem tetszik az ötlet: mi van, ha a kapszula kilebeg az óceánra, és észak-koreai felségterületig meg sem áll?

És így tovább…

Persze teljesen más a helyzet, ha végig GPS-szel monitorozzák.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik