Most a legrosszabb időpont iPhone-t venni

2017. március 03. 08:00

Eltűnik a Lightning technológia az iPhone 8-cal?

2017. március 03. 08:00
Damon Beres
Mashable

„Ha a híreszelések jelentenek valamit is, a közelgő iPhone 8 miatt valószínűleg nem lehet újrahasznosítani az egyébként kiváló és csak néhány hónapos készülékeinket. Tény, hogy mindig jó, ha kéznél van egy fényes új iPhone, viszont az Apple ikonikus telefonjának következő iterációja akkora alapvető változást jelenthet, hogy őrültség lenne előtte befektetni egy új készülékbe.

A Wall Street Journal szerint az Apple USB-C-vel helyettesíti a Lightning portot az iPhone 8-on, magyarán hasznavehetetlenné válnak a korábbi csatlakozók. Az USB-C-re váltással viszont az Apple bekapcsolódik a bejáratott ökoszisztémába.

Ezért kockázatos most iPhone-t venni. Zsákutcának tűnik az Apple-specifikus Lightning technológia. Ha az iPhone 8 tényleg USB-C-vel lesz, korábbi készülékeinkkel bezáródunk egy egyre csekélyebb mértékben támogatott régi formátumba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. április 16. 00:18
Egy magyar nem vásárol soha magának Iphone-t. Ha már telefon, akkor Yotaphone. Azt használja egy valódi hazafi. Szebb Jövőt!
atila68
2017. április 09. 12:52
Most? Mindig.
3M..
2017. március 07. 22:45
Teljesen. Szebb Jövőt!
Gombóc XVI. Artúr
2017. március 07. 22:44
Anyám! Az a (magyar!!) hazafi, aki orosz telefont vesz?????? Ezt te teljesen komolyan írod, vagy csak viccelsz??? A Jobbik nélkül szebb a Jövő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik