Szuperintelligencia: tudomány vagy fikció?

2017. március 01. 14:00

Januári konferencián a világ legismertebb MI-kutatói vitáztak a szakterület jövőjéről. Az egyórás videó igazi sztárparádé: Elon Musk, Ray Kurzweil, Demis Hassabis…

2017. március 01. 14:00

A Future of Life Institute januári Jótékony MI konferenciáján a tágabb értelemben vett szakterület olyan világhírességei vitatták meg a mesterséges intelligencia jövőjét, mint Ray Kurzweil, Elon Musk, Stuart Russell (Berkeley), Demis Hassabis (DeepMind), David Chalmers (New York Egyetem) és Nick Bostrom (Oxford).

Az MI-kutatások jelenlegi világvezető cége, a Google-leányvállalat DeepMind ügyvezető igazgatója, Demis Hassabis például azt akarja, hogy létrehozzuk a szuperintelligenciát, viszont tart a cégek és kutatók közötti fejlesztési koordináció hiányától. Pedig fontos lenne az együttműködés.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik