Az Indexnek jobban ízlettek a magyar termékek, mint osztrák verzióik

2017. február 22. 18:00
Hiába mondta azt a NÉBIH, hogy a multik jobbat adnak ugyanazon márkanév alatt az osztrák fogyasztóknak, az Index újságírói vagy nem éreztek lényegi különbséget vagy a magyar verziót tartották finomabbnak.

 

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért nem vagyok meglepve. Az index, ha ezért megfizetik, a szart is megeszi.

A Nutellában alig van mogyoró kb 18%. A többi pálmaolaj, cukor, tejpor, kakaó. http://www.netextra.hu/megdobb..

Válaszok:
Megtalálta | 2017. február 22. 18:46

Bocs, még annyi sem:

https://www.ferrero.hu/nutella..

"Cukor, pálmaolaj, MOGYORÓ (13%), zsírszegény kakaópor (7,4%), sovány TEJPOR (6,6%), TEJSAVÓPOR, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)."

13% mogyoró. Az, hogy az állaga más, az lehet attól is, hogy mondjuk több vagy kevesebb pálmaolajat adnak hozzá.

Én úgy tudom, hogy azok is érzékszervi vizsgálatok voltak.

A kakaó még hagyján, a pálmaolaj nyilván azért kell, hogy krémállagú legyen, viszont a cukrot sokallom. Persze lehet, hogy anélkül ehetetlen lenne az íze.

Mindegy, én kerülök minden édességet, szóval nekem könnyű. :)

Oké, tényleg nem értek az édességekhez, csak az én fejemben a Nutella mogyorókrém volt. De most így, hogy írtad, meg végignézve a felhasznált alapanyagokat, tényleg inkább tűnik krémes tejcsokinak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés