Esküvő virtuális valóságban

2017. február 14. 08:25

Az esküvőre Cardiffban kerül sor, a násznép ottani bárban, a boldog pár viszont egy virtuális szórakozóhelyen fog ünnepelni.

2017. február 14. 08:25

Martin Shervington 43 éves cardiffi üzleti tanácsadó és virtuálisvalóság-rajongó tavaly jegyezte el a 45 éves Elisa Evanst. Egyik barátjuk meglepő javaslattal állt elő: éljenek a technológia lehetőségeivel, és VR-helyszínen házasodjanak össze.

Tetszett nekik az ötlet.

„Valami szokatlant akartunk” – jelentette ki Shervington, és tényleg az lesz: a májusi esküvőn VR-headsetben jelennek meg 50 családtag és barát előtt egy cardiffi bárban. A többiek valóban ott fognak ünnepelni, a boldog pár viszont egy lávató melletti futurisztikus éjszakai szórakozóhelyen.

A szokatlan esküvőt Lisa Kotecki, a háromdimenziós helyszínt megalkotó AltSpaceVR 5 ezer mérföldre lévő kaliforniai székhelyéről vezényli le. Kritikus hangok szerint adódhatnak technikai és más malőrök, de a jegyesek bizakodnak.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galahad
2017. február 14. 23:05
Csak aztán otthon ne felejtsék a vibrátorszopó automatát a nászéjszaka előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik