Gita, a nem mindennapos személyi asszisztens

2017. február 10. 14:30

Segítőkész robotasszisztens kísér haza, cipeli cuccinkat a nagyvárosi térben.

2017. február 10. 14:30

Gita rövid utazást jelent olaszul. Most már robotikus személyi asszisztenst, minket követő, a városi térben való navigáláshoz 3D térképalkalmazást használó különleges „okos” járművet is.

A megtett és memorizált útvonalat egyedül is abszolválja. Eleme 8 óráig bírja, ő kb. 18 kilót bír cipelni.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2017. február 14. 04:11
erdekes kutyu, de gondom csak koncepcio. Gondolom az emberek kisebbik resze vasarol igy, inkabb autoval mennek nagyob bevasarlokozpontokba vagy valamilyen tomegkozlekedesi jarmuvel ahol talan csak az alacsonypadlos valtozatban hasznalhato egyebkent nem az igazi.
annamanna
2017. február 13. 23:56
Én ugyan nem. És te az vagy?
kérdés
2017. február 13. 20:39
Agyrém a szövegszerkesztőm, mint a technikai fejlődés egyik valós folyománya..... teljesen öntörvényűvé kezd válni, bocs.... Tehát, az utolsó mondat helyesen: Az kalkulálható, hogy egyik szükségszerű következménye lesz ezeknek a fejlesztéseknek, hogy a robotok között megindul a humanizálás.
annamanna
2017. február 13. 19:07
Csakhogy ez a cucc nem vezeti az embereket, hanem követi őket, és cipeli a holmijaikat. A kutyával csak akkor lehetne összevetni, ha az cipelné a gazdi szatyrait. Márpedig nem fogja, legfeljebb, ha kis kocsit kötsz rá, és felszerszámozod, mint a lovat. Attól nem kell félni, hogy kiszorítja a humánumot vagy az állatokat. Bőven marad dolgunk, akkor is, ha elterjedne ez a kütyü, ami egyelőre inkább viccesnek tűnik, meg persze rendkívül star wars-osnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik